category image: چرا مردم از خرید اینترنتی می‌ترسند؟

چرا مردم از خرید اینترنتی می‌ترسند؟

با وجود اینکه خرید اینترنتی در آمریکا به 40 میلیارد دلار رسیده است و نسبت به سال گذشته 14% افزایش یافته است، اما همچنان خریداران آنلاین از اینکه به صورت اینترنتی سفارش دهند، می‌ترسند. بر اساس آمار سایبرسورس، 73% از پاسخ دهنگان احساس می‌کنند که خرید اینترنتی ریسک بیشتری از خرید حضوری دارد و 90% آن‌ها وقتی از سایت‌های ناشناس یا جدید خرید می‌کنند، وحشت زده و نگران هستند. در ادامه به دلایلی که افراد از خرید اینترنتی دوری می‌کنند، اشاره می‌کنیم:

  1. ترس از دزدیده شدن اطلاعات کارت اعتباری

هرچه جعل کارت‌های اعتباری و سرقت هویت افزایش می‌یابد، مشتریان آنلاین دلیل بیشتری دارند تا نگران سرقت شدن اطلاعاتشان شوند.

 

  1. این یک فروشگاه «واقعی» نیست

خرید کردن در یک سبد کالای مجازی که مکان و آدرس فیزیکی ندارد، این ترس را در خریداران به وجود می‌آورد که کالایشان وجود خارجی نداشته باشد.

  1. شما اطلاعات من را می‌فروشید

ترس رایجی که وجود دارد این است که به محض اینکه یک بار خرید اینترنتی انجام دهید، با انبوهی از ایمیل‌های درخواست، کاتالوگ و پیشنهادات حراج روبرو می‌شوید.

  1. من نمی‌دانم کالای من دقیقاً چه شکلی است

بسیاری از مردم به جنبه‌ی احساسی خود در خرید کردن اعتماد می‌کنند و چون در خرید اینترنتی نمی‌توانند کالا را لمس یا بو کنند، از اینکه کالای اشتباهی را بخرند، می‌ترسند.

  1. عدم امکان پیگیری سفارشات

قابلیت پیگیری سفارشات در بین خرده فروشان اینترنتی رایج‌تر شده است اما همچنان ترس خریداران در از دست دادن یک سفارش، وقتی که قابلیت پیگیری وجود نداشته باشد، وجود دارد.

  1. نیاز به کمک فروشنده

خرید اینترنتی یک کار مشکل یک طرفه است و ترس رایجی که وجود دارد این است که بدون کمک یک فروشنده‌ی آگاه، ممکن است کالای مناسب انتخاب نشود.

  1. اگر کالا را دوست نداشته باشم، گیر می‌افتم

در صورت عدم وجود گارانتی رضایت 100%، بسیاری از خریداران از عدم امکان بازگشت کالا می‌ترسند و یا می‌ترسند که یک هزینه‌ی زیاد برای انتقال کالای برگشتی بپردازند.

7 نکته برای کاهش ترس و نگرانی خرید اینترنتی:

در سال 2009، بیشتر از 92 میلیون نفر با استفاده از کارت‌های اعتباری، کارت‌های دبیت و خدماتی مانند پی پال و Google Checkout خرید اینترنتی انجام داده‌اند.

  1. یک ابزار مهم در خرید اینترنتی این است که چک کنید لینک فروشگاه با https شروع شود نه با http.
  2. بر روی تبلیغات و هشدارهای ناگهانی کلیک نکنید.
  3. برای کاهش بیشتر نگرانی‌ها، از سبز بودن نوار آدرس یا اسم صاحب سایت اطمینان حاصل کنید. این نشان دهنده ی این است که این سایت یک گواهینامه‌ی معتبر SSL دارد.
  4. از شر بدافزارها راحت شوید تا احتمال نفوذ هکرها و عکس گرفتن از اطلاعاتتان را کاهش دهید.
  5. از باز کردن تب‌های زیاد در یک زمان در یک مرورگر بپرهیزید. این کار ریسک تب نپینگ[1] را کاهش می‌دهد که در آن یک هکر می‌تواند اطلاعات مرورگری با تب‌های زیاد را بدزدد.
  6. رمزهای عبور خود را با استفاده از نرم‌افزارهای مدیریت، حفاظت کنید. این نرم‌افزارها به شما این امکان را می‌دهند تا اطلاعاتتان را در سایت‌های آنلاین بدون نیاز به تایپ دوباره وارد کنید.
  7. از شماره‌های یک بار مصرف کارت‌های اعتباری استفاده کنید که حفاظت بیشتری را در پی داشته باشد.

اکنون تصور کنید که بتوانید بر این موانع غلبه کنید و از این گروه بزرگ از فروشندگان، با امتیازات و تخفیفات ویژه خریداری کنید. مطمئناً یافتن سایتی معتبر که بتواند از هر کجای دنیا خرید اینترنتی انجام دهد و سالم و به موقع رسیدن کالا را تضمین کند، بسیار کمک خواهد کرد.

تاریخ ایجاد: 12:22 - 17 آبان 1402
تماس با چارسوق از طریق تلگرام